• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by An-Nasrullah - - 2 scratches

“malas la nk tgk blog awk, sume copy & paste jek…baik sy bace briter jek kalu gitu..” “apa ni?? boring..suma dh bace laa…”..”syeikh, kalau nk jd blogger..buat betul2 syeikh…jgn men sumbat jek..”.…aku tergelak tatkala mendengar shabat2 karibku menegur blog aku yg katenye "cantik", tp x der isi…hahaha...(kalau btul blog ni cantik pn, ader org yg tolong cantikkan sebenarnya..harapkan saya? Fuh..tunggu gunung daik bercabang empat dulu la baru nak jadik..)
Hm..mmg betul kata diorg tu…sebenarnya ramai lg yg memberi komen sebegitu kepadaku…namun, apakan daya masa dan perasaan malas membataskan segalanya.. .pun begitu, jauh di sudut hati…keinginan untuk menulis sentiasa segar tanpa pudar…
Walaubagaimanpun, saya akan cuba untuk berubah!...nantikan tulisan2 asli dr incik nasrul hadi selepas ini..insyAllah…

SALAM RAMADHAN AL-KAREEM… ALLAHU AKRAM…Gud luck suma sahabat2…jgn bazirkan masa anda walau sesaat di bulan ramadhan yg berkat ini…setiap satu amalan digandakan menjadi 70 kali..subhanallah….AYUH KITA BINA IMEJ KITA DI HADAPAN ALLAH!..

2 Responses so far.

  1. d.a.r.u.l. says:

    aha..~
    rupenye banyak gak orang suka menghentam awak..ingat saya je..

  2. An Nasrul says:

    itu la...lately ramai pulak~~..adakah sbb sy ni dh tua?? ..ouh tidak, itu awak..^^