• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by An-Nasrullah - - 7 scratches

Assalamualaikum wth...

teman2, maaf byk2 sbb x sempat update blog, esp.utk bercerita ttg kawin dan bubuh gamba2 perkahwinan yg sesuai dn sedap mata memandang...

skg ni sy tgh cuti belaja..sambung kt UTM Skudai..currently agak bz juge..so masa agak terbatas utk update blog ni (tanpa menafikan perasaan malas yg menebal..hehe..)..neway, tlg la doa2kn sy ya..smg cepat habis dgn jaya..

hmm..sebelum cerita2 dan tgk gamba kawin ni..sy nk ucap terima kasih byk la kt sume yg membantu majlis, terutama umi kesayangan sy, Hajjah Zainab Hassan.. adik beradik sy yg sgt best dan comel (sgt membantu mereka ini along, angah, siti, akmal, ain dan afiq)..x lupe kepada abah Izhar Hisham dan Mak Norwati, jg adik2 beradik ipar yg sgat baik dan juge best (abg muaz, munzir, muhsin, syaza, syireen dan syaida)..time kasih juge kepada suma sanak saudara dan teman2 yg byk membantu..yg hadir ke majlis sebelah Shah Alam dan Dungun..juga yg mengirim doa dan ucapan dr jauh...dan suma-suma lah...rasanya x terbalas jasa kalian...jazakallah...


(gamba ini curik dr blog isteri sy)



ramai kawan2 minta gamba nk tgk..pastu isteri sy nasihat..suh bubuh dlm blog ni ha..so..meh la tgk gamba dulu..






































Terima kasih yg teramat sgt kepada isteri tersayang Syifak Izhar Hisham dan family..kerana menerima diri ini (org yg hanya biasa2 dr ceruk kampung) sbg ahli family yang baru..hanya Allah shj dpt membalas jasa kalian...sgt terharu menerima hakikat ini...pastinya amanah dr akad nikah yg diwalikan oleh Abah, inshAllah akan saya laksanakan dgn sebaiknya.. (to munzir: InshAllah abg nyah akan tunaikan janji utk jaga nyah baik2..jd ahli keluarga dgn baik..)

..hanya rahmat Allah dan syurga jua yg kita harapkan..kebahgiaan hingga ke syurga...bercinta hingga ke syurga? itu sudah pasti...kerana..episod bercinta baru shaja bermula...

Alamak..dh nk maghrib..kene stop dulu ni...nnt2 sy sambung semule ye..
boleh juga kawan2 tgk blog isteri saya di sini . ada byk lg pics di situ..smg puas ati ler yerk..

7 Responses so far.

  1. wahhh bahagianya si isteri mempunyai suami sebegini begitu juga si suami..hu3 tahniah kerna berjaya tamatkan zaman bujang di saat ini

  2. eddy says:

    tahniah2...
    semoga kekal ke akhir hayat...amin(^^)

  3. Dyat says:

    Salam.
    Moga bahagia selalu abg nasrul.
    Foto-foto adalah A1!

  4. ZHAFRAN says:

    TAHNIAH SAHABATKU NASRUL HADI. SEMOGA BEBAHAGIA DUNIA AKHIRAT HENDAKNYA. MAAF SANGAT2x SEBAB TAK BERKESEMPATAN DATANG KE MAJLIS DI KEDUA-DUA BELAH PIHAK. INSYA ALLAH ADA REZEKI, MOGA-MOGA BOLEH BERTEMU AKAN DATANG.

  5. esyqi says:

    x wish lg pun, huhu
    BarakalLahu lakuma wajama'a bainakuma fil khayr (semoga Allah memberkati kalian berdua dan menghimpunkan kalian dalam kebaikan) ;)
    sory, terlewat wish =P

  6. An Nasrul says:
    This comment has been removed by the author.
  7. An Nasrul says:

    syukran jazilan kt sume yg wish...

    smg kalian juge berbahagia hendaknye...

    nnt ade peluang..boleh kite ketemu...hambe belanje mkn