• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

~

Posted by An-Nasrullah - - 3 scratches

lg 15 minit pukul 4pg!

Saya masih menahan mata kuyu menatap monitor SAECHAN (brand korea)!

sakitnye jiwa bile kemahuan itu di tahan2!

batin terseksa pabila kehendakanya tidak dituruti..

ouh tido...rindu kamu...


terasa lemah sgt otak ni..tumpul dh apa yg tajamnya sedari siang td...

x larat nk fikir dh...

seolah2nya otakku menjerit2 spy di hentikan penggunaannya..

lemah~

tp apakan daya...inilah natijahnya kerja last minit...
dulu2 sebenarnye saya biasa sgt wat kerja last minit...sgt biasa..haha
tetibe kali ni rase mcm x sanggup..
x sama rupanya writing nih dgn solve soklan maths, thermo, fluid dsb..

haih...berat nafas...

wahai hati...
bertaubatlah kamu...
urusan dunia ini kamu lengah-lengahkan,
jgnlah sesekali ianya berjangkit dengan urusan akhirat..

biarlah urusan akhirat itu yg menjangkiti dunia^

3 Responses so far.

  1. Rosmazi says:

    kirenye soklan math thermo ngan fluid tu sonang bebenor la ye dak?

    writing thesis je payah skit...haha..


    Di mana ada kemahuan, di situ ada highway...(kna bayar tol skit la tpnye)

  2. zulkola says:

    wah tokey dah writing thesis ka...
    camna aku ni, xstart2 lagi pun..huhuh
    tokey, nnti aku nak blajar ngan demo

  3. syifa says:

    boleh gelak je bile baca entry nih..
    boleh gelak je sebab kita sedap2 tido time ada orang tengok saechan..
    boleh gelak je sebab tak sanggup nak tolong teman berjaga..