• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by An-Nasrullah - - 1 scratches


Kami dalam proses untuk pindah ke kuantan bulan jun ini ..dan setelah ditimbang tara *sesuai ke word ni?* kami rasa perlu untuk menjual perabot dan beberapa items yang lain..sebab kami akan dikira agak nomad selepas ini, tak pasti duduk mana sehinggalah arahan PHD dikeluarkan..thus, kalau nomad, tak main la ada perabot bagai ni kan..dulu orang arab nomad ada unta je... hehe..

so..bagi yang tinggal di skudai dan JB...(harga semestinya harga barang 2nd hand..kami dah guna setahun 10 bulan =))


siapa ada nak beli mesin basuh 6.5 kg fully auto?


siapa ada nak beli perabot perabot rumah? seperti...


katil queen size




side table untuk katil (set katil)



meja solek



almari dua pintu



meja dapur (untuk stove)



meja makan square, empat kerusi


(model berbaju purple itu tidak dijual ok...berminat? memerlukannya? hubungi nasrul hadi 019 9111787, syifa 019 3551106)

One Response so far.